Verkkosivumme on avattu

Vuosi 2017 on ollut meille uudistumisen aikaa. Olemme muuttaneet nimeämme, uusineet tuotantotilojamme ja tuotantovälineitämme sekä palkanneet uutta henkilökuntaa.

Alallamme on paljon kilpailua ja haastaviakin vuosia läpikäyneenä yrityksenä tiedämme, että parempien aikojen koittaessa ei voi jäädä laakereille lepäämään. Olemmekin rakentamassa yrityksestämme entistä vahvempaa edelleen tulevaisuudessa ja panostamme vahvasti tuotantomme modernisointiin sekä kilpailukykymme parantamiseen.

Yhtenä osana uudistuvaa brändiämme olemme rakentaneet uudet verkkosivut tervehtimään sekä nykyisiä että tulevia asiakkaitamme. Sivuiltamme löydät perustiedot meistä ja tuotannostamme sekä luonnollisesti yhteystietomme ja tulevaisuudessa kehittyvää tuoretta uutissisältöä.

Mahtavaa että päätit poiketa sivullamme ja toivottavasti se tarjosi sinulle etsimäsi tiedon helposti.

Voit antaa palautetta sivuistamme osoitteeseen admin@sameko.fi

Muistathan, että meidät löytää myös Facebookista osoitteesta https://www.facebook.com/SAMEKOkoneistuspalvelutOy/