Etsimme lisää motivoituneita ammattilaisia CNC-operaattoreiksi tehtaallemme

Syksy tuo tullessaan uusia mahdollisuuksia.

Etsimme nyt motivoituneita ammattilaisia CNC-operaattoreiksi Saarijärven tehtaallemme.

Työsi koostuu CNC-koneistuksesta ja -sorvauksesta sekä CAM-ohjelmoinnista kykyjesi mukaan. Mukavassa tiimissämme saat kokemusta ja koulutusta tehtäviin!

Rekrytointia hoitaa toimitusjohtaja Perttu Rouvinen. Tavoitat Pertun puhelimitse numerosta 040 531 0662 ja sähköpostitse osoitteesta perttu.rouvinen@sameko.fi

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Tehtaamme on palkannut kaksi uutta työntekijää

Etsimme alkusyksystä uusia CNC-operaattoreita ja jälkikäsittelijöitä. Rekrytointikampanjassamme hyödynsimme ensimmäistä kertaa useita kanavia, niin Saarijärven paikallista Sampo-lehteä kuin Facebook-mainontaa ja TE-palveluitakin. Kampanja oli menestys ja saimme muutamia mainioita hakijoita tehtäviimme. Lokakuussa tiimiimme liittyivät lopulta Marko ja Jani, jotka vahvistavat entisestään kokenutta ja ketterää tiimiämme.

Verkkosivumme on avattu

Vuosi 2017 on ollut meille uudistumisen aikaa. Olemme muuttaneet nimeämme, uusineet tuotantotilojamme ja tuotantovälineitämme sekä palkanneet uutta henkilökuntaa.

Alallamme on paljon kilpailua ja haastaviakin vuosia läpikäyneenä yrityksenä tiedämme, että parempien aikojen koittaessa ei voi jäädä laakereille lepäämään. Olemmekin rakentamassa yrityksestämme entistä vahvempaa edelleen tulevaisuudessa ja panostamme vahvasti tuotantomme modernisointiin sekä kilpailukykymme parantamiseen.

Yhtenä osana uudistuvaa brändiämme olemme rakentaneet uudet verkkosivut tervehtimään sekä nykyisiä että tulevia asiakkaitamme. Sivuiltamme löydät perustiedot meistä ja tuotannostamme sekä luonnollisesti yhteystietomme ja tulevaisuudessa kehittyvää tuoretta uutissisältöä.

Mahtavaa että päätit poiketa sivullamme ja toivottavasti se tarjosi sinulle etsimäsi tiedon helposti.

Voit antaa palautetta sivuistamme osoitteeseen admin@sameko.fi

Muistathan, että meidät löytää myös Facebookista osoitteesta https://www.facebook.com/SAMEKOkoneistuspalvelutOy/